Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДонОДА: Вибори не відбулися у 6 районах та 23 містах

Неділя, 25 травня 2014, 18:51

У Донецькій області, враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію, вважати такими, що не відбулися, можна вибори в 6 районах і 23 містах.

Про це заявили в прес-службі Донецької обладміністрації.

"Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію, що не відбулися можна вважати вибори в Авдіївці, Артемівську, Вугледарі, Горлівці, Дебальцевому, Дзержинську, Донецьку, Дружківці, Єнакієвому, Жданівці, Кіровському, Костянтинівці, Краматорську, Червоному Лимані, Макіївці, Новогродівці, Селідовому, Слов'янську, Сніжному, Торезі, Харцизьку, Шахтарську, Ясинуватій, а також в Артемівському, Костянтинівському, Мар'їнському, Слов'янському, Шахтарському, Ясинуватському районах", - зазначили в ДонОДА.

Також, згідно з повідомленням, напередодні в Ясинуватій представники ДНР в одній зі шкіл, де знаходилася виборча комісія, розбили скло, а в другій - спалили прапор України, вимагаючи показати місце роботи дільниці.

У селі Артемівка Амвросіївського району в ніч на 25 травня на виборчу дільницю було скоєно напад: невідомі вибили вхідні двері в приміщення сільської ради і підпалили його. Бюлетенів на дільниці не було.

У Докучаєвську почали свою роботу 8 дільничних виборчих комісій. Після закінчення короткого часу голосування було припинено у зв'язку з появою на ділянках озброєних представників ДНР. Вибори в місті були зірвані.

У Амвросіївському районі (Металістскій сільрада) члени ДНР захопили виборчу дільницю, забравши урни, бюлетені, печатку. Побили голову сільської ради.

У Красноармійську з 39 ділянок відкрито 33, в Маріуполі з 216-202, у Волноваському районі з 59-43, Добропільському з 26 - 25, Червоноармійському з 23 - 22, Старобешівському з 41 - 9, Тельманівському з 32 - 26.

"Як альтернативу проведенню виборів президента України представники ДНР проводять анонсовані мітинги. Такі мітинги пройшли в Донецьку (1,5 тис. чол.), Докучаєвську (100 чол.), Єнакієвому (400 чол.), Макіївці (500 чол.) та Ясинуватій (100 чол.). У заході в Донецьку взяли участь бійці батальйону "Схід". Люди тримали в руках прапори Білорусі, РФ, СРСР, ДНР і "Патріотичних сил Донбасу". Учасники мітингу пройшли пішки до резиденції Ріната Ахметова. Прихильники ДНР провели пікет", - зазначили в ДонОДА.

Як відомо, раніше губернатора Донецької області Сергій Тарута заявив, що вибори в регіоні відбулися.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: