Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко привітав Порошенка смскою

Неділя, 25 травня 2014, 21:58

"Дострокові вибори  Верховної Ради – це одне з найперших завдань нового президента".

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив кандидат у президенти Анатолій Гриценко.

Як відомо, згідно з екзит-полами, він зайняв четверту позицію в перегонах.

"Я хотів би щоб в інтересах всієї країни йому вдалося виконати обіцяне і найперше - зупинити агресію Росії і відновити баланс в економіці. Якщо на цьому шляху йому потрібна буде моя допомога, я готовий її надати", - сказав Гриценко.

Він зазначив, що у перегонах було дуже важко "змагатися з грошима, з олігархами":

"Медійна пристуність, бюджети їхніх кампаній, можливість достукатися до людей неспівставні з тими, хто рахував кожну копійку", - зазначив Гриценко

Однак політик визнає результати виборів:

"Якщо люди обрали Порошенка, значить нехай він працює. Тепер у нього стоїть практичний вибір: як розділити бізнес і владу, починаючи з самого себе і по всій вертикалі. Я хотів би щоб в інтересах країни він зайняв би державницьку позицію і почав із себе".

"Зараз пройшли дострокові вибори президента, перезавантажується вертикаль президентська, силовий блок, губернатори. Так само восени – дострокові вибори парламенту і місцевої  влади. І на цьому фоні підготовка змін до Конституції", - сказав Гриценко,

Політик додав, що готовий допомогти  новому президенту у виконанні першочергових завдань.

"Як батько - я в сім’ї, як громадянин – тверда позиція, і як депутат, я працюю в парламенті", - означив Гриценко свої плани на майбутнє.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування