Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенку радять зайти на виставку "Скарби Межигір'я" - щоб пам'ятати

Понеділок, 26 травня 2014, 02:20

У партії Юлії Тимошенко почекають офіційних результатів виборів, але заявляють про готовність співпрацювати з новим президентом.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" в ніч на понеділок сказав депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко.

Він привітав українців із тим, що дострокові вибори президента відбулися.

За його словами, в партії "Батьківщина" дочекаються офіційних результатів виборів, після того будуть вітати переможця.

"Якщо ми говоримо про майбутнє, перед Порошенком стоїть дуже висока планка…Тому, хто буде президентом годилось би прийти на Майдан, пройтися по Інститутській, щоб пам’ятати яка ціна заплачена за ці зміни. Зайти поруч на виставку "скарбів Межигір’я" щоб теж зрозуміти, чим може закінчуватися погане президентство", - сказав Шевченко.

На думку депутата, команда партії "Батьківщина" готова співпрацювати з новим президентом "у всьому, що стосується миру, боротьби з корупцією і економічних реформ, які дадуть нам процвітання".

"Я думаю, що це велике питання до Порошенка, що він вибере своїми пріоритетами. У цього політика своя  непроста історія. Не завжди йому вдавалося відділяти бізнес від влади. Це великий виклик. І подивимося, як він знаходити спільну мову з різними політичними силами", - зазначив Шевченко.

Як відомо, у неділю Порошенко, який за даними екзит-полів виграв президентські вибори, заявив, що продасть свої бізнес-активи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...