У Росії запевняють, що вступ до Євросоюзу Україні "не світить"

Понеділок, 26 травня 2014, 12:47

У російській Раді Федерації вважають, що в України немає шансів вступити до Євросоюзу.

Сенатор Сергій Цеков, який представляє парламент Криму, заявив "Інтерфаксу": після виборів до Європарламенту очевидно, що новий склад структур ЄС буде вкрай консервативно налаштований у питанні розширення.

"Якщо раніше в України не було абсолютно жодних шансів вступити до Євросоюзу в недалекому майбутньому, то тепер їх немає на 110%", - стверджує сенатор.

"Навіть у віддаленій перспективі ніякої євроінтеграції Україні не світить, і пан Порошенко це чудово розуміє в душі", - заявляє Цеков, коментуючи заяву кандидата в президенти України Петра Порошенка, який лідирує у перегонах.

А заступник голови комітету з міжнародних справ верхньої палати російського парламенту Андрій Климов не вірить, що український народ – за євроінтеграцію.

"З вуст Порошенка ми почули, що весь український народ нібито голосує за євроінтеграцію. Однак це далеко не так. Судячи з результатів Порошенка, за який проголосувала третина виборців від загального числа голосів, які мають право, дві третини жителів цієї позиції не розділяє", - сказав Климов.

"Не впевнений, що цей "європейський рух" Києва в перспективі принесе Україні плоди", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування