Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко попросив Самооборону Майдану залишити КМДА

Вівторок, 27 травня 2014, 18:28
Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, який за попередніми даними перемагає на виборах мера Києва, закликав представників Самооборони Майдану звільнити приміщення КМДА.
Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".
Кличко відвідав Київраду і звернувся до Самооборони.

"Ми бачили одне одного в різних ситуаціях: і на мітингах, і на барикадах, і вдень і вночі. Дякую за те, що ви зробили", - сказав він.

Він зазначив, що для багатьох людей київська мерія вже стала домівкою.

"Але сьогодні ми змінили владу: українці обрали президента, кияни – обрали мера і Київраду. І нам потрібно, щоб і Київ, і країна поверталися до мирного життя і починали проводити реформи", - зазначив Віталій Кличко.

Лідер "УДАРу" підкреслив, що кияни обрали 120 депутатів Київради, яким потрібно проводити засідання, працювати і ухвалювати необхідні столиці рішення.

За його словами, працювати немає де, оскільки приміщення Київради зайняте самооборонівцями Майдану.

"Тому звертаюся до кожного з вас дати можливість Київраді працювати і вибудовувати вертикаль влади у Києві", - зазначив Кличко.

Він підкреслив, що "ніхто нікого не хоче виставляти на вулицю" і запропонував людям, які зараз перебувають у Київраді і потребують житла, інше приміщення, у якому вони зможуть тимчасово розміститися.

Кличко оглянув приміщення Київради і, зокрема, відвідав сесійну залу Київської міської ради.

На сьогодні система голосування виведена з ладу, меблі і техніка потрощені. Для початку повноцінної роботи мерії потрібно провести капітальний ремонт, зазначаютьв  УДАРі.

Як повідомлялося, до Київради, за результатами опрацювання майже половини бюлетенів, проходять одразу 8 партій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...