Терористи у Слов'янську заготували хімічну атаку й "евакуацію"?

Середа, 28 травня 2014, 09:12

У вівторок увечері на околицях Слов'янська поновилися бойові дії, а терористи  планували підірвати ємності з сірчаною кислотою, розміщені на території одного з комбінатів.

Як повідомив кореспондент ТСН у вечірньому телесюжеті, майже кожному терористу роздали протигази й засоби індивідуального хімзахисту.

Напередодні один із затриманих сепаратистів на допиті зізнався, що бойовики запланували підірвати хімічні речовини на околиці міста й звинуватити потім у цьому урядові українські сили. Нібито йдеться про ємності з сірчаною кислотою, розміщені на території комбінату "Хімпром", що поруч із магазином "Перехрестя".

Затриманий стверджує, що резервуари вже заміновані й підірвати їх планують у випадку наступу об'єднаних сил АТО.

Разом із тим, у розпорядженні штабу антитерористичної операції уже є карти, схеми й координати фактично всіх важливих баз, об'єктів і вогневих точок на півночі Донецької області, які використовують бойовики, здали їх силовикам самі ж терористи.

Як повідомляє Slavgorod, 27 травня лідер так званого "Народного ополчення Слов'янська" В'ячеслав Пономарьов запропонував евакуювати всіх охочих покинути місто.

"У нас є можливість переїжджати в район Святогорська, у район Брусіно, у Росію, до Криму", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування