Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Командир "Донбасу": Бойовики перетинають кордон щодня

Середа, 28 травня 2014, 15:06

Групи бойовиків щодня перетинають російсько-український кордон.

Про це пише у своєму Facebook командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко.

За його словами, відбувається періодична ротація груп терористів.

"Групи виводяться з міст і перекидаються на відпочинок у табори (колишні дитячі табори на території Луганської та Донецької областей), там же відбувається навчання ополчення гопників ДНР і збивання з них бойових груп. Періодично групи відводять в РФ", - пише Семенченко.

За його словами, "кордон не на замку. З суміжної території завозиться зброя і найманці. В одному тільки Новоазовському районі в день просочується до 15 осіб " .

"Зараз основну ударну силу сепаратистів становить колишня кримська Альфа, Беркут, чеченські бойовики", - пише Семенченко.

"Якщо дати терористам час одурити людей і сколотити армію (на озброєнні вже БТРи і зенітки, легка і важка стрілецька зброя) то... Висновки: завтра це не закінчиться, вони візьмуть стільки, скільки ми віддамо", - попереджає командир.

"Не можна домовлятися, не можна консервувати цей гнійник на роки. Я зараз не про Донбас лише, а й про корупцію, неефективну державу, злодійство, безвідповідальність і некомпетентність", - також зазначає він.

Раніше на прес-конференції 28 травня голова Держприкордонслужби Микола Литвин висловлював сподівання, що найближчим часом буде посилено східний кордон України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування