Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович побачив поганий знак у президентстві Порошенка

Четвер, 29 травня 2014, 17:16

Вибори президента, що відбулись в Україні, замість стабільності і миру принесли народу лише смерть і страждання.

Про це йдеться в заяві, яку ІТАР -ТАСС приписує Віктору Януковичу.

На думку Януковича, від новообраного президента і дострокових виборів "люди чекали, перш за все, миру".

"І ось нарешті сталося! Обрано президента України! І яке ж було здивування, точніше шок. Замість миру і стабільності - криваве побоїще", - заявив Янукович.

За його словами, "це дуже поганий знак: почати шлях президента з такого кривавого смертоносного феєрверку, який викликає гнів і прокльони матерів".

"Неможливо без сліз дивитися на страшні картини: підлітка-хлопчика, убитого осколком міни біля під'їзду житлового будинку, не добіг кілька кроків до укриття. Це нестерпно бачити", - йдеться в заяві.

Янукович розповів, що у нього ще свіжі в пам'яті численні переговори про мирне врегулювання конфлікту в Україні з деякими країнами-членами ЄС, США, ООН, НАТО.

"Тоді, коли радикали живцем спалювали бійців "Беркута", бойовими патронами вбивали міліціонерів, 18-20 лютого, європейці не втомлювалися попереджати про неприпустимість насильства з боку влади", - нагадав він.

Він здивувався, чому "новій владі" в Україні дозволяють "вбивати людей із застосуванням важкого озброєння, авіації, ракетних установок, мінометного вогню".

"Українці гинуть зі схвалення деяких керівників демократичних країн, які замість засудження насильства почали вести переговори про постачання зброї", - заявив він.

Як відомо, на Сході України діють численний терористичні угруповання ДНР і ЛНР, проти яких ведуть боротьбу українські сили АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: