Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ заборонила російському журналісту в'їзд на 5 років

П'ятниця, 30 травня 2014, 10:03

Російському кореспонденту "Комсомольської правди" Олександру Коцу, який висвітлював події на Донбасі, заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

"Ндааа. Те незручне почуття, коли дізнаєшся, що тобі закрито в'їзд в Україну на 5 років", - написав сам Коц у своєму Твіттері.

"Прикордонники українські вибачаються, кажуть, мовляв, ніяк не можуть пропустити - за найважчою категорією заборони від СБУ проходжу", - додав він.

"Видали мені постанову, до 15 травня 2019 року заборонено в'їзд на Україну. Категорія заборони Д. Не знаю, що це означає", - повідомив Коц.

Пізніше він уточнив: "Є, виявляється, категорія крутіша Д, це ДЗ – із затриманням. А мене ніхто не затримував, я просто чекаю на потяг у "караулці"… По телефону просили чемно, але наполегливо не розмовляти".

"Туалет тут на вулиці, виводять із супровідником. Нібито і не конвой, але одного не пускають. Спілкуються, щоправда, чемно", - додає Коц.

Він також зазначив: "Один із погранців привів мене в кафе попити каву. Почастував (у мене гривень немає) і каже: я сюди приходжу "Росію-24" дивитися".

Пізніше Коца в супроводі прикордонників привели у вагон поїзда, який їде убік Бєлгорода, його документи віддали провіднику.

Олександр Коц – російський журналіст, який із 1999 року працює кореспондентом "Комсомольської правди", висвітлюючи, зокрема, військові конфлікти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...