Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шлапак пройшла в Київраду. В "Ударі" кажуть, що вона "маскувалась" під їхніх

П'ятниця, 30 травня 2014, 12:22

Самовисуванка Алла Шлапак виграла вибори в депутати Київської міської ради в мажоритарному окрузі № 35 у Печерському районі Києва.

Про це журналістам повідомили в Київській міській територіальній виборчій комісії.

Відповідно до наданої інформації, Шлапак набрала 4 592 голоси.

Окрім того, в округах № 36 та № 37 Печерського району перемогли Михайло Терентьєв і Володимир Доброскок від "Удару", набравши 4 552 голоси та 4 075 голосів відповідно.

Раніше депутат "Удару" Ірина Геращенко заявляла, що Шлапак "надурила жителів Печерська, роздаючи газетки і плакатики з чужою символікою".

 

"Вона, як справжня пройдисвідка, в цій кампанії незаконно використовувала символіку партії "Удар", примазуючись до лідера перегонів та вводячи в оману виборців Печерська", - написала Геращенко на своїй Facebook-сторінці.

Вона також обіцяла подати 28 травня позов до суду "про те, що ця панянка вводила в оману виборців, і це могло вплинути на результати голосування".

"Вона не мала і не має жодного відношення до "Удару", - запевнила депутат.

"Я обіцяю киянам, що завтра (29 травня) на фракції поставлю питання перед новообраним мером: чи наша команда докладе зусиль, щоб справи щодо Чорновецького і його команди були розслідувані і доведені до суду? Пані Шлапак - одна з важливих персонажів цієї команди. Це так само важливо, як і справи щодо Януковича. Я особисто планую цим займатися - і мені все одно, хто в кого яку індульгенцію там отримав",  - заявила політик.

Українська правда, Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування