МЗС РФ наполегливо намагається впарити свою "допомогу" Донбасу

П'ятниця, 30 травня 2014, 15:55

Міністерство закордонних справ Росії повторно закликало МЗС України розглянути питання надання гуманітарної допомоги східним регіонам України.

Про це йде мова в коментарі відомства від 30 травня.

У МЗС РФ висловлюють подив щодо реакції української сторони.

Як відомо в МЗС України не виключають, що "трюк з так званої гуманітарною допомогою - це ніщо інше як завуальована спроба допомогти російським найманцям-терористам".

Українська сторона запропонувала Москві замість зосередити увагу на задоволенні численних запитів про гуманітарну допомогу від жителів анексованій Росією Автономної Республіки Крим.

У свою чергу у відомстві Лаврова відзначають, що, "жителі Республіки Крим Російської Федерації, всупереч голослівним твердженням київських політиків, мають можливість спокійно жити і працювати в мирних і стабільних умовах".

У проблемах, які виникають у Криму, МЗС РФ звинувачує українську сторону.

"З урахуванням продовження Києвом бойових дій проти населення східних регіонів України потреба в наданні мирним людям термінової гуманітарної допомоги залишається досить актуальною", - йдеться в заяві МЗС РФ.

Українська влада, закликає "розглянути питання допомоги тим, хто її гостро потребує, виходячи із загальноприйнятих норм людської моралі".

Як відомо, СБУ заявляла, що володіє доказами того, що бойовиків на сході України фінансує Росія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...