Ще один російський журналіст став персоною нон грата в Україні

Субота, 31 травня 2014, 10:12

Через порушення закону про статус іноземців та осіб без громадянства журналісту російського видання "Комсомольська правда" Дмитру Стешину заборонено в’їзд на територію України.

Про це повідомили у Службі безпеки України, пише Телекритика. 

В СБУ повідомили, що Стешин і Коц активно працювали у м. Слов’янську (Донецька обл.), супроводжували бойовиків, брали участь у допитах полонених, зокрема трьох українських "альфівців", тобто були, по суті, "журналістським пулом" терористів.

В СБУ повідомили, що Дмитру Стешину заборонено в'їзд в Україну.

Раніше стало відомо, що колезі Стешина - кореспонденту російської "Комсомолки" Олександру Коцу, який висвітлював події на Донбасі, заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

Спецкори російської "Комсомольской правды" Олександр Коц и Дмитро Стешин протягом останніх кількох місяців активно пишуть про події в Україні, використовуючи маніпуляції і відверту брехню. Один з них пов’язаний з російськими націоналістичними організаціями, другий в 2006 році намагався повісити російський прапор в Криму. Саме ці журналісти написали 20 лютого в "Комсомолке",  що "активісти захопили Верховну Раду".

Саме Дмитро Стешин  просив терористів в Слов’янську знайти і затримати німецького журналіста Пола Ронзхаймера (Paul Ronzheimer) з видання Bild (Німеччина) за те, що той начебто "неправильно" висвітлював "референдум" про створення ДНР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування