Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Столичний виборчком досі не побачив всіх протоколів виборів до Київради

Субота, 31 травня 2014, 16:38

Київський тервиборчком не встигає оприлюднити дані результатів місцевих виборів через відсутність протоколів з усіх районних територіальних виборчих комісій.

Так, станом на 16:00 суботи в Київський тервиборчком не надійшли протоколи від Оболонського, Солом'янського та Дніпровського районних тервиборчкомів, повідомляють "Українські новини".

Водночас вибори в депутати Київради в мажоритарних округах №1, 2, 3, 4 і 5 у Голосіївському районі виграли Олександр Найдьонов , Людмила Закревська , Олег Калініченко , Андрій Мельничук і Артур Баленко (всі - від партії "УДАР").

Вибори до Київради в мажоритарних округах №38, 39, 40 і 41 у Подільському районі виграли Дмитро Гордон (самовисуванець) , Валентин Мондрієвський, Олексій Окопний та Олексій Панчук (всі - від УДАРу).

У 4-х мажоритарних округах Святошинського району вибори виграли Олександр Пабат (самовисуванець), а також три представники УДАРу - Вікторія Муха, Наталія Чумакова та Андрій Березовський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомила член комісії Анастасія Зернова, близько 23:00 30 травня погрузка бюлетенів з Дніпровського районного тервиборчкому блокувалася представниками ВО "Свобода", тому вони не могли бути доставлені разом з протоколом в київський тервиборчком.

Напередодні Київський тервиборчком підбив підсумки виборів депутатів Київради у трьох мажоритарних округах, згідно з якими депутатами обрані самовисуванець Алла Шлапак і висуванці партії "УДАР" Михайло Терентьєв і Володимир Доброскок.

За підрахунками 97% протоколів, 31 місце в Київській міськраді отримує УДАР, 7 місць - Радикальна партія Олега Ляшка. 

Крім того, по 5 місць отримують Київська міськорганізація партії "Об'єднання "Самопоміч" та київська міськорганізація ВО "Свобода".  По 3 місця отримують ВО "Батьківщина",  "Громадянська позиція", "Нове життя" та "Єдність". 

Разом з тим, за словами Зернової, якщо "Демократичний альянс" за остаточними результатами підрахунку голосів добере недостатні їй 0,07% голосів, то отримає близько 2-3 місць, які на її користь перерозподіляться з інших партій.

Київський тервиборчком мав офіційно оголосити результати виборів до Київради в п'ятницю, 30 травня.

Як відомо, згідно з екзит-полами, партія "Демократичний альянс" отримала 3,7%, а згідно з даними Київської міської виборчої комісії у них 2,93%. Як зазначав у своєму Facebook Василь Гацько, на чотирьох дільницях у партії "вкрали" 132 голоси. Якщо "ДемАльянс" не пройде, то ці 3% як бонуси розподілять серед інших партій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування