Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клименко і Арбузов відреагували на звинувачення СБУ про Одесу: "Чиста маячня"

Неділя, 4 травня 2014, 12:53

Екс-глава  Міндохзборів Олександр Клименко 'категорично' заявив, що не причетний до заворушень в Одесі 2 травня, що призвели до  масової загибелі людей.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Я категорично заявляю, що не маю ніякого відношення не  те що до фінансування, а навіть до просто підтримки протестних рухів в Україні. Чи має право чинна влада розкидатися такими голослівними звинуваченнями? Де докази? Або нащо вони взагалі, коли просто потрібно знайти крайніх? Чому ця абсурдна заява СБУ зроблена через прес-службу?", -  заявив обурено Клименко.

За його словами, уся відповідальність за трагеію в Одесі лежить на верховному головнокомандувачі ЗСУ (Турчинові)  главі МВС та СБУ (Аваков та Наливайченко),  та очільнику ГПУ (Махніцький).

'Їх бездіяльність, некваліфіковані а може навмисні дії призвели до страшної трагедії', заявив Клименко.

Разом з тим проросійському виданню 'Вести" він заявив, що судитиметься з СБУ, а в ефірі 'Радіо Вести' з того ж проросійського холдингу – що у заяві СБУ 'немає ані слова правди, це чиста маячня, заява СБУ мене просто шокувала'.

У свою чергу колишній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов заявив, що 'обурений огидливим за своїм цинізмом звинуваченням з боку СБУ'.

'Я шокований … Влада, нездатна налагодити діалог зі своїми громадянами, яка нацьковує одних українців на інших, намагається зняти з себе відповідальність', - заявив Арбузов виданню "Комсомольская правда в Украине'. Він також заявив, що готовий звернутися до суду.

'Нахабство, з якою СБУ робить свої заяви, ставить під сумнів демократичність правлячого режиму, включаючи правоохоронну і судову систему", - зазначив Арбузов.

Як відомо, раніше  Клименко заявляв, що термін "Сім'я" є шаблоном і він ніколи до неї не був причетний, при тому, що Клименко вважається одним з ключових представників "Сім'ї".

Клименко та Арбузов втікли з України разом з екс-головою ГПУ Віктором Пшонкою

3 травня СБУ заявила, що провокації в Одесі 2 травня відбулися при зовнішньому втручанні і фінансуванні Сергієм Арбузовим і Олександром Клименком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування