Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свобода стверджує, що в Макіївці викрали довірену особу Тягнибока

Четвер, 8 травня 2014, 17:41

В місті Макіївка Донецької области бойовики викрали члена місцевої організації ВО Свобода Олексія Демка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Свободи

У об'єднанні зазначили, що Демков є довіреною особою кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока у 57-му виборчому окрузі.

Голова осередку Свободи в Макіївці Павло Деркаченко, розповів, що напад на Демка стався сьогодні близько 11:30 на території його будинку.

"Олексій зателефонував мені приблизно об 11:30 та сказав, що його намагаються викрасти. Він повідомив, що до його будинку під’їхав чорний "мерседес", звідти вискочили люди та накинулися на нього", - розповів Деркаченко.

"Як я зрозумів, він відбився і встиг забігти до хати. Коли злочинці увірвались всередину Олексій поклав телефон, але не відключив зв’язок. Я чув звуки боротьби, чув, як нападники трощили меблі, били посуд. Також я встиг почути, що вони збираються везти Олексія в Донецьк", - додає він.

Також свободівець нібито встиг почути, що під час побиття викрадачі питали, хто ще зі "Свободи" перебуває в місті та де у свободівці заховані гроші та зброя.

"Я не почув від Олексія ані слова у відповідь. Потім зв’язок зник", - розповів Деркаченко, додавши, що у Демка не було вогнепальної зброї.

У Свободі припускають, що найімовірніше їх товариша тримають у приміщенні Донецької обласної державної адміністрації.

Також у організації підкреслили, що це вже третє викрадення членів ВО "Свобода". 29 квітня та 1 травня 2014 року в Костянтинівці бойовики викрали двох членів місцевого осередку ВО "Свобода" – Ярослава Маланчука та Артема Попіка.

Пізніше ввечері hromadske.tv повідомило, що Олексія Демка вже звільнили, джерело інформації не уточнювалося.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування