Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автомайдан приїхав під вікна Порошенка з вимогою люстрації

П'ятниця, 13 червня 2014, 16:19

На Банкову під Адміністрацію президента підтримати прийняття люстраційного закону "Про очищення влади" приїхав Автомайдан.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Віталій Уманець.

Проектом закону передбачено, що всі державні органи мають пройти перевірку на детекторі брехні, під час проведення якої державні чиновники повинні будуть пояснити і походження свого майна та членів своїх родин у тому числі.

 Фото з Facebook Уманця

У разі, якщо держслужбовець не пройде перевірку, то він не буде мати права займати посаду в органах влади протягом наступних 10 років.

 Фото з Facebook Уманця

"Все українське суспільство має стати люстраційним комітетом і контролювати нові призначення на посади, списки кандидатів мають бути відкритими і громадяни повинні мати час для ознайомлення з кожним із них", - зазначає Уманець.

Учасники акції будуть вимагати від новообраного президента України подати цей законопроект від свого імені на розгляд парламенту, який має його прийняти ще до дострокових виборів до Верховної Ради.

 Фото з Facebook Уманця

"У президента для цього є три тижні, інакше цегла, з якої мирні учасники у п'ятницю на Банковій виклали слово "люстрація", може полетіти вже у вікна владних кабінетів", - зазначає Уманець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...