Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни "відповіли" на протести у Києві: зібралися під посольством України

Неділя, 15 червня 2014, 00:16

Близько 200 осіб влаштували під посольством України в Москві пікет з гаслами "Фашизм не пройде" і "Руки геть від російських дипломатів".

Як повідомляє ИТАР-ТАСС, до будівлі диппредставництва України в Леонтіївський провулок прийшли учасники акції у відповідь на мітинг, проведений під посольством РФ в Україні.

"Серед гасел, з якими виступають учасники акції, - "Фашизм не пройде!", "Мерзотники, руки геть від російських дипломатів", "Своїх не кидаємо!", "Досить проливати російську кров!", - зазначено у повідомленні.

За даними головного управління МВС по Москві, учасники акції тримають плакати і скандують заклики "Звільніть журналістів", "Не пробачимо вбитих дітей" і "антифашистські гасла".

"Поліцейські закликають присутніх до порядку. З найбільш активними громадянами проводяться профілактичні бесіди про неприпустимість порушення громадського порядку", - повідомили в МВС РФ.

Раніше журналіст "Эхо Москвы" Олексій Наришкін повідомив, що біля посольства України в РФ посилено заходи безпеки, оскільки "очікуються акції у відповідь".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування