Терористи закатували до смерті полоненого активіста Євромайдана

Неділя, 15 червня 2014, 14:17

У Луганську після катувань у будівлі СБУ бойовиками терористичної самопроголошеної Луганської народної республіки помер активіст луганського Євромайдана Олександр Решетняк. 

Про це у своєму Facebook повідомив Всеволод Філімоненко.

"Після дводенних знущань у будівлі СБУ і наостанок - проникаючого поранення в спину, Саша ще три доби боровся за життя в реанімації Луганської обласної лікарні. Бойовики ЛНР катували Решетняка, в надії отримати інформацію про місця дислокації української армії та патріотичного батальйону "Айдар", - зазначив Філімоненко.

За його словам, бойовики, не отримавши від нього ніякої корисної інформації, "просто вистрілили йому в спину".

"У рапорті керівництву ЛНР кати написали: був поранений при спробі втечі. На той момент у Сашка вже була зламана нога, гіпс і він ходив тільки на милицях. Яка втеча?!", - підсумував Філімоненко.

Олександр Решетняк три доби боровся за життя у лікарні після катувань у захопленій терористами будівлі СБУ. Фото з Facebook В.Філімоненка

Як відомо, громадський активіст Олександр Решетняк був викрадений 10 червня у Луганську. Через два дні чоловіка відпустили, він був госпіталізований.

Як зазначали його знаомі, Решетняк "ніколи не цікавився політикою в її звичному розумінні, єдине, проти чого він безкомпромісно боровся - свавілля чиновників".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News