В "Азові" від Порошенка чекають закритого кордону, перевиборів і люстрації

Неділя, 15 червня 2014, 15:39

Бійці чекають від президента Петра Порошенка якнайшвидшого виконання своїх передвиборчих обіцянок та введення військового стану на сході країни, закриття кордону з РФ і оголошення про перевибори до Верховної Ради.

Про це під час Віча  на Майдані Незалежності 15 червня заявив заступник командира з питань зв'язків із громадськістю спецбатальйону "Азов" Ігор Мосійчук.

Виступаючи перед присутніми, він звернувся до Порошенка з вимогою вжити негайних заходів для якнайшвидшого закінчення АТО на сході.

"На Донбасі необхідно ввести військовий стан, закрити кордон між Україною та РФ", - заявив Мосійчук.

Окрім того від Порошенка чекають якнайшвидшого оголошення позачергових виборів до Верховної Ради та негайної люстрації суддів, прокуратури, СБУ та МВС.

Виступ представника "Азову" був підтриманий учасниками Віча.

Пізніше на своїй сторінці у Facebook Мосійчук заявив: зі сцени Майдану від когось, хто назвався представником "Азова" пролунали заклики штурмувати АП .

"За себе та своїх соратників повторюсь -  ми самі не збираємось штурмувати Адміністрацію Президента і не закликаємо до цього нікого".

"Народ дав Петру Порошенку кредит довіри, і ми як і весь народ уважно спостерігаємо як Президент використовує цей кредит", - додав він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування