Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи на Донбасі обстріляли селищну раду та напали на прикордонників

Вівторок, 17 червня 2014, 19:17

У Горлівці представники терористичної організації "ДНР" обстріляли Гольмівську селищну раду.

Як повідомляє сайт Донецької облдержадміністрації, міського голову ополченці продовжують утримувати в будівлі прокуратури. Секретар міськради написав заяву про складення повноважень фізичного і морального тиску на нього.

Також в Амвросіївському районі стався збройний напад на пропускний пункт. Так, в Олексіївці українських прикордонників атакували невідомі, внаслідок чого 26 людей поранено, з них 5 - у важкому стані.

Крім того, згідно з повідомленням ОДА, в Червоному Лимані станом на 16:00 локально ведеться стрілянина з автоматичної зброї. Існує проблема з бензином.

У Шахтарському районі бойові дії не проводяться.

Локально у Дмитрівці, Маринівці, Степанівці станом на 16:00 ведеться автоматична і артилерійська стрілянина. У Степанівці електропостачання не відновлене. Існують перебої з поставками основних продуктів харчування і предметів першої необхідності для жителів населених пунктів.

У Жданівці виконком міської ради відвідали бойовики "ДНР" і намагалися безуспішно встановити контроль над діяльністю місцевих органів влади, повідомили в ОДА.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування