Уряд зробить усе можливе для реалізації "мирного плану" - заява

Субота, 21 червня 2014, 14:23

Уряд зробить усе можливе для реалізації мирного плану президента і невідкладного втілення в життя його положень, які знаходяться в компетенції Кабінету міністрів.

Про це йдеться в урядовій заяві, повідомляє прес-служба КМУ.

"Україна довела, що готова захищати свою незалежність та цілісність і своїх громадян зі  зброєю в руках.  Проте якщо є шанс вирішити конфлікт мирним шляхом, ми повинні скористатися цим шансом", - підкреслили в уряді.

Згідно з повідомленням, вже зараз уряд готовий на звільнених від терористів територіях, де з'являється хоч найменша можливість, починати роботи з допомоги постраждалим, відновлення інфраструктури, водо- і газопостачання, електрозабезпечення, відновлення роботи органів влади, забезпечення правопорядку, прав і свобод громадян.

"Уряд має твердий намір скористатися припиненням вогню для відновлення виплат пенсій, зарплат та інших соціальних виплат тим, хто через дії терористів був позбавлений цієї можливості", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк віддав відповідні доручення Міністерству внутрішніх справ, Міністерству фінансів та соціальної політики, повідомили у прес-службі Кабміну.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування