Луганські терористи захопили у заручники активістів з Полтави

Субота, 21 червня 2014, 15:19

У Луганській області озброєні терористи захопили жителів Полтавської області, які везли продукти для українських прикордонників і військовослужбовців.

Про це повідомив начальник відділу зі зв'язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Кілька наших громадських активістів, які повезли на схід продовольчу допомогу, потрапили в полон до терористів. Зараз встановлюються всі обставини події", - написав він.

Сулаєв попросив громадян самовільно не здійснювати поїздок в зону бойових дій, не ризикувати життям і не давати можливості терористам спекулювати заручниками.

"Будьте розсудливі і обережні. А допомогу можна передавати і без особистої поїздки, погодивши це з відповідними відомствами і відповідальними особами", - повідомив він.

Інформацію про захоплення підтвердив і луганський активіст Сергій Іванов у своєму Фейсбуці.

"Терористи захопили в заручники активістів полтавської самооборони, які везли засоби індивідуального захисту, їжу та медикаменти нашим солдатам на Должанку", - зазначив він.

За даними Іванова, серед заручників є жінки.

"Терористи, погрожуючи розстрілом заручників, вимагають від наших військових підняти білий прапор і здатися", - стверджує активіст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування