Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін радіє, що його кум став представником терористів ДНР та ЛНР

Неділя, 22 червня 2014, 19:15

Президент РФ Володимир Путін вітає інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську.

Про це він заявив 22 червня, повідомляє російське держінформагентство РІА Новини з посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

"Путін вітає інформацію про початок попередніх контактів Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську. Медведчук, як відомо, є лідером громадського руху "Український вибір", послідовно підтримує ідею федералізації України. Одночасно він користується повагою в Києві, з ним знайомі і на Заході", - зазначив Пєсков.

ЗМІ повідомляє, що в ході переговорів з представниками ДНР Медведчук отримав згоду на зустріч з місією ОБСЄ щодо налагодження діалогу між Києвом і південним сходом України, яку РФ підтримує на рівні посла.

"Президент Росії вже неодноразово заявляв про те, що врегулювання кризи на Україні можливо тільки через мирний діалог і врахування інтересів східних регіонів країни", - зазначив Пєсков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування