Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі зібрався нечисельний антимайдан. Пізніше підуть пікетувати владу

Понеділок, 23 червня 2014, 01:03

В Одесі на Куликовому полі  біля Будинку профспілок, незважаючи на заборону суду, Антимайдан провів мітинг і ходу з нагоди річниці початку Великої Вітчизняної війни.

Як повідомляє УНІАН, участь в акції взяли близько 200 людей. У багатьох на одязі були "георгіївські" стрічки, в руках - плакати антивоєнного змісту та спрямовані проти Європи, США і влади України.

Наприклад, "НАТО - ні", "Донбас, весь чесний світ з тобою", "Київ, прибери з Донбасу своїх карателів". Крім того, учасники акції принесли прапори Партії Сталіна, КПУ і штандарти Одеси.

Виступаючі закликали повстати проти "київської хунти", висловлювали підтримку "повстанцям сходу", говорили, що потрібно "трохи потерпіти". Вони також співали пісні часів Великої Вітчизняної війни, періодично скандуючи.

Після цього частина мітингувальників попрямувала до Центрального парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка - на Алею Слави. Активісти йшли, розбившись на невеликі групи, як вони пояснили, щоб "це не вважалося ходою".

Міліція, якої біля Будинку профспілок було дуже багато, намагалася переконати антімайдановцев відмовитися від походу в парк. Але присутні відмовилися виконувати рекомендації правоохоронців.

На Алеї Слави було також багато міліціонерів. Вони не перешкоджали антимайданівцям вшанувати пам`ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання, покласти квіти і провести мітинг, спрямований проти "націоналістичної влади" і проти підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Як повідомляє "Думская", учасники зібрання вирішили провести 25 червня пікет під міськрадою, 26 червня – зібратися під ОДА, а 29 числа – провести шаховий турнір на честь загиблого "регіонала", депутата облради В'ячеслава Маркіна, який загинув внаслідок травм, які отримав 2 травня.

Як відомо, Одеський окружний адміністративний суд заборонив різним суб`єктам проведення 21-22 червня масових акцій у зв`язку з можливими заворушеннями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування