У збитому вертольоті було четверо працівників СБУ

Вівторок, 24 червня 2014, 20:55

Серед загиблих внаслідок аварії вертольота Мі-8 сил АТО, обстріляного бойовиками поблизу Слов'янська, були офіцери СБУ.

Про це заявив в. о. начальника управління з роботи з особовим складом Збройних сил України Олександр Розмазнін в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері.

"Сьогодні сумний день для Збройних сил. Ми втратили черговий екіпаж разом із вертольотом. На борту цього вертольота разом із нашими військовослужбовцями були офіцери СБУ, і це де-факто", - сказав він.

Пізніше в СБУ уточнили, що загинуло 4 співробітники СБУ - 3 офіцери і 1 прапорщик

Депутат Анатолій Гриценко заявив, що збитий вертоліт належить до бригади, в якій служить його син.

"Двоє загиблих спецназівців із Кіровоградського полку минулої ночі ще спали поряд з ним в одному ангарі... " – написав політик у себе на Facebook.

Раніше "Українська правда" повідомляла, що 3 членів екіпажу були із Бродів (Львівська область), 2 – із Кіровограда та 4 – з Києва.

Як відомо, у вівторок під Слов'янськом біля гори Карачун терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. 9 осіб загинули.

В п'ятницю Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби.

"Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у випадку агресії щодо наших військових, ми робитимемо все для захисту території нашої держави", - заявив він.

Речник АТО Владислав Селезньов уточнив, що Порошенко поставив завдання припинити ведення вогню з 22-ї години 20 червня до 10 години 27 червня.

У понеділок після переговорів за участі представника України, Росії та терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР" бойовики заявили, щопогоджуються на перемир'я до 27 червня.

Раніше уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко повідомляла, що представники терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка" не будуть допущені до "круглого столу" переговорів, ініційованого Порошенком.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування