В Україні зафіксовано понад 22 тисячі переселенців. У Росії нарахували більше

Середа, 25 червня 2014, 16:06

В Україні офіційно зареєстровано уже 10,5 тисяч переселенців із Криму та 11 тисяч 777 переселенців із Донецької та Луганської областей.

Такі дані станом на 25 червня оприлюднила міністр соціальної політики України Людмила Денісова на прес-конференції в Києві в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Зареєстрованих на сьогодні переселенців із Криму та міста Севастополя - 10,5 тисячі та 11 тисяч 777 – це переселенці, які зареєструвалися в штабах регіональних із Донецької та Луганської областей", - сказала вона.

Раніше, 23 червня, голова Мінсоцполітики заявила про 50,4 тисячі вільних вакансій по Україні для переселенців.

Найбільша їх кількість сконцентрована у м. Києві (7,3 тис. вакансій, з числа переселенців щодо працевлаштування звернулося 314 громадян), Дніпропетровській (7,5 тис. вакансій – звернулося 117 переселенців), Харківській (2,7 тис. вакансій – звернулося 74 переселенця) та Київській (2,4 тис. вакансій – звернулося 77 переселенців) областях.

У свою чергу, віце-прем'єр РФ Ольга Голодець у середу заявила про 23 тисячі біженців із України до Росії, передає ИТАР-ТАСС.

За її словами, розгорнуто понад 260 пунктів для тимчасового розміщення змушених переселенців. Основна частина переселенців перебуває в Ростовській області.

Раніше постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін в ході засідання Ради Безпеки ООН стверджував, що в РФ нібито прибули 450 тисяч біженців з України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування