Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат, розшукуваний через "одеську трагедію", спокійно ходить до міськради

Середа, 25 червня 2014, 19:30

Депутат Одеської міськради Сергій Бовбалан, про оголошення в розшук якого у зв'язку з подіями 2 травня в місті повідомляло Міністерство внутрішніх справ України, в середу взяв участь у черговій сесії міськради.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", депутат спокійно брав участь у засіданні, присутні на сесії представники прокуратури та міліції на депутата ніяк не реагували.

У тому, що він на волі, Бовбалан повідомив через видання, близьке до партії "Родина", до якої входить, ще 11 травня, через три дні після того, як його нібито затримали і доставили до Києва.

Однак тоді, за його ж власними словами, він "прийняв заходи безпеки" і на публіці досі не з'являвся.

Як відомо, 8 травня заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив, що Бовбалан затриманий і доставлений до Києва.

21 травня радник міністра внутрішніх справ Станіслав Речинський повідомив, що в рамках розслідування подій в Одесі 2 травня Бовбалану буде оголошено про підозру у вчиненні злочину, а сам він буде оголошений в розшук.

"Слідчими, які розслідують цю справу, вже встановлено, що до організації масових заворушень причетні депутати міськради. Зокрема, депутати від партії "Родина" Сергій Бовбалан та Євген Хайкін. Найближчим часом їм буде оголошено про підозру у вчиненні злочину, після чого обидва будуть оголошені в розшук", - повідомила прес-служба МВС України з посиланням на Речинського.

Як повідомлялося, під час масових заворушень 2 травня в Одесі загинули 48 людей, ще понад 200 постраждали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування