Терористи штурмують військову частину в Донецьку

Четвер, 26 червня 2014, 18:31

Невідомі озброєні люди, які назвали себе угрупуванням "Кальміус", у четвер ввечері оточили військову частину 3004 Національної гвардії України, що дислокується в Донецьку.

Про це повідомляється на сайті Національної гвардії.

Згідно з інформацією, терористи вимали від військовослужбовців терміново залишити територію військової частини та перейти на бік сепаратистів.

Військовослужбовці Нацгвардії на вимоги терористів відповіли відмовою.

Після цього зловмисники почали штурм військової частини. На озброєнні у сепаратистів знаходиться БРДМ.

Як повідомив російський "Інтерфакс", у прес-службі терористичної організації "ДНР" підтвердили, що "Кальміус" почав штурмувати військову частину.

Згідно з інформацією, біля частини зав'язався бій, чути автоматні черги, звуки вибухів, мешканці багатоповерхівок, які знаходяться поруч із військовою частиною, ховаються в підвали, проїзд по вулиці Щорса перекритий.

На сайті міського голови Донецька Олександра Лук'янченка повідомляється, що в районі військової частини № 3004, розташованої по вул. Щорса, 116, знаходиться велика кількість людей у камуфляжній формі і зі зброєю.

Міська влада просить жителів бути максимально обережними, не вступати в конфліктні ситуації і по можливості коригувати маршрути пересування, минаючи вказану ділянку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News