Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку зібралася тристороння контактна група. Медведчук і бойовики теж там

П'ятниця, 27 червня 2014, 17:11

У Донецьку розпочався другий раунд консультацій так званої тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це повідомляють РИА Новости.

За повідомленням агентства, ка консультаціях присутні представники бойовиків з "ЛНР" і "ДНР", Віктор Медведчук, народний депутат Нестор Шуфрич, екс-президент України Леонід Кучма.

Також там присутні представники ОБСЄ і російського посольства в Україні.

Як відомо, у понеділок, 23 червня, на зустрічі Тристоронньої контактної групи були присутні Віктор Медведчук, Нестор Шурич, один із лідерів бойовиків Олександр Бородай та оголошений у розшук нардеп від ПР Олег Царьов.

При цьому посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич брали участь у засіданні Тристоронньої контактної за дорученням президента України Петра Порошенка.

Натомість у вівторок представник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий на брифінгу запевнив, що народний депутат Нестор Шуфрич і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук не були уповноважені представляти українську сторону на тристоронніх переговорах в Донецьку.

За словами Чепового, другий президент України Леонід Кучма - єдиний, хто представляє українську сторону в роботі тристоронньої групи з вирішення кризи на сході України.

Згодом в ефірі Громадського телебачення Нестор Шуфрич заявив, що Віктора Медведчука попросив взяти участь в переговорах спікер Олександр Турчинов, який тоді виконував обов’язки президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування