Міліція фіксує щоденні безчинства терористів на Луганщині

Неділя, 29 червня 2014, 15:06

На Луганщині "озброєні люди в камуфляжній формі" кожен день відзначаються у зведеннях міліції.

Серед злочинів - викрадення автотранспорту, викрадення людей і пограбування магазинів, а також поранення мирних жителів.

Так, у п'ятницю в Первомайську троє чоловіків, озброєних автоматичною зброєю, одягнені в камуфляжну форму, увійшли в квартиру до місцевого жителя і забрали зареєстровану на господаря зброю.

Про це повідомляє керівник департаменту зв'язків з громадськістю Луганської області Тетяни Погукай на своїй сторінці в Фейсбук.

У тому ж місті озброєні люди, одягнені в камуфльований одяг, насильно посадили в автомобіль "Газель" начальника Первомайського міськвідділу міліції полковника міліції Євгена Кравцова і відвезли в невідомому напрямку.

Наступного дня Кравцов був звільнений.

У місті Рубіжному група озброєних автоматичною зброєю людей, одягнених в камуфльовану форму, обстріляли будівлю місцевого міськвідділу міліції.

Потім вони увірвалися в приміщення міськвідділу, і під загрозою застосування зброї, викрали два автомати АКС-74 і 120 патронів до них.

Крім того, з кімнати зберігання спецзасобів викрали засоби захисту: 17 комплектів захисту для ніг і рук, 6 протиударних шоломів, 3 щита.

У місті Сєверодонецьк на несанкціонованому блок посту, розташованому на перехресті вулиць шахтобудівних і Єгорова, озброєні люди, одягнені в камуфляжну форму, побили чоловіка та відібрали його автомобіль.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування