Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Червонопартизанську терористи обстрілювали місто - Селезньов

П'ятниця, 11 липня 2014, 09:36

У Червонопартизанську Луганської області терористи обстрілювали з мінометів місто та його околиці, аби дискредитувати сили антитерористичної операції.

Про це пише речник АТО Владислав Селезньов у своєму Facebook.

"За підтвердженими повідомленнями джерел бойовики, розгорнувши вогневі позиції 82-мм мінометів у житлових кварталах Червонопартизанська, вчора вели хаотичну стрільбу по місту та його околицях. Таким чином вкотре намагаючись дискредитувати сили АТО", - пише він.

"В той же час достеменно відомо, що відстань між позиціями, на яких перебувають учасники АТО, та місцем, де сталась трагедія, настільки велика, що суто технічно не дозволяє вести вогонь", - заявляє Селезньов.

11 липня стало відомо про те, що автобус, який перевозив гірників ДТЕК шахтоуправління "Червонопартизанське" до місця роботи, напередодні ввечері потрапив під мінометно-артилерійський обстріл, 15 людей постраждали, є загиблі.

Увечері 10 липня міністр оборони Валерій Гелетей доповів президенту, що Збройні на українсько-російському кордоні взяли під контроль пропускний пункт "Червонопартизанськ".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування