На Донеччині пошкодили два автодорожні мости

П'ятниця, 11 липня 2014, 12:40

У Донецькій області було ушкоджено два автодорожні мости – на трасі "Лисичанськ – Сєверськ" і на трасі "Горлівка – Дзержинськ".

Про це повідомила прес-служба УМВС на Донецькій залізниці.

"У чергову частину лінійних відділів на станціях Микитівка й Попасна 9 липня надійшли повідомлення про ушкодження автодорожніх мостів невідомими особами. Потерпілі відсутні", - говориться у повідомленні за 11 липня.

"О 19:05 ушкоджено автодорожній міст автотраси "Лисичанськ – Сєверськ". У результаті ушкодження один проліт мосту впав на залізничну колію перегону станцій "Новозолотарьовка – Сєверськ". Проводиться перевірка", - повідомляє міліція.

"О 19:50 у районі станції Майорська ушкоджено автомобільний міст автотраси "Горлівка – Дзержинськ". У результаті ушкодження уламки конструкції мосту впали на залізничні колії перегону станцій "Микитівка – Диліївка", - йдеться у повідомленні.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 277 Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

На ділянках ведуться відбудовні роботи.

Між тим в інтернеті поширюють відео вибуху моста між Горлівкою та Дзержинськом. Щоправда підписують, що нібито це батальйон "Артемівськ" підірвав міст.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування