Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Місто оживає: у половині Слов'янська вже є світло

Понеділок, 14 липня 2014, 15:35

У половині мікрорайонів міста Слов'янськ відновлено електропостачання.

Про це на брифінгу в понеділок у Києві повідомив глава Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, передає Інтерфакс-Україна.

"У повному обсязі відновлено електропостачання в 14 мікрорайонах міста Слов'янська, міста Миколаївка та села Високоівановка, частково - в мікрорайоні Цілинний і в центрі Слов'янська. Це становить більше 70% від загальної кількості того, що необхідно відновити", - сказав він.

У Слов'янську відновлюють електропостачання. Фото: Twitter СЛАВЯНСК@Sloviansk  
Телевізор при вході у виконком.  Фото: Twitter СЛАВЯНСК@Sloviansk  

При цьому Бочковський зазначив, що відновлена ​​робота насосних станцій № 1 та № 2 комунального підприємства "Вода Донбасу", які почали подачу води в магістральну систему водопостачання, відновлено водопостачання двох мікрорайонів Слов'янська і частково - центру міста.

 Мікрорайон Артема. Люди традиційно набирають воду. Фото: Twitter СЛАВЯНСК@Sloviansk

За словами Бочковського, піротехнічні підрозділи ГЧС в період з 6 по 13 липня в Слов'янську та Слов'янському районі виявили та вилучили 408 одиниць боєприпасів, з яких 307 мінометних мін та 100 артилерійських снарядів, а також 2268 інших вибухонебезпечних предметів.

Українські сапери обстежили 15 автомобільних мостів і перевірили на наявність вибухонебезпечних предметів ряд адміністративних споруд та інших будівель, зокрема, 12 за останню добу, серед яких 4 будівлі Слов'янської ТЕЦ і дитячий притулок "Вітрила надії".

З 6 по 14 липня підрозділи ГЧС розвантажили більше 140 тонн гуманітарної допомоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: