Вночі Сніжне обстріляли. Українські літаки не піднімаються з понеділка

Вівторок, 15 липня 2014, 11:26

Українська авіація після інциденту з підбитим військово-транспортним літаком АН-26 в небо не піднімається, а відтак звинувачення в авіа ударі по Сніжному не відповідають дійсності.

Про це "Українській правді" заявив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов, відповідаючи на питання про нанесені удари в Сніжному цієї ночі.

"У зв'язку з розслідуванням ситуації пов’язаної з падінням військово-транспортного літака АН-26 вчора. Польоти авіації сил АТО призупинені до окремого розпорядження. Всі літаки на землі", - заявив він.

"Жоден літак після вчорашньої пригоди у повітря не піднімався, бо бойовики почали збивати наші літаки на тій висоті, яка раніше вважалася безпечною", - додав він.

На питання, чи працювали сили АТО по Сніжному з інших видів зброї, Селезньов відповів:

"Сніжне перебуває під контролем бойовиків, це один з укріпрайонів. Нашій війська до Сніжного навіть близько дістатися не може. тим більше, ми вже заявляли, що ми по містах не працюємо", - сказав він.

Як повідомляють російські ЗМІ, близько 6:20 Сніжне було атаковано авіацією. В результаті обстрілу повністю зруйновано будівлю міської податкової, також зруйновано п’ятиповерховий будинок. Є пошкодження на Хлібзаводі.

 
 
 
Всі фото з ФБ Torez Snezhnoe Portal 

У свою чергу Донецька облдержадміністрація повідомляє, що в результаті зруйнування будинку по вулиці Леніна, 14, зруйновані 12 квартир. Станом на 10 годину ранку в результаті зруйнування загинули 4 людей, ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News