Радник міністра: "Бук", з якого могли збити літак, вивезено в Росію

П'ятниця, 18 липня 2014, 11:24

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляє, що "Бук", з якого могти збити малайзійський пасажирський літак, вивезений на територію Росії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Уночі установка Бук з якої був зроблений пуск ракети була вивезена на територію РФ, де її швидше за все знищать, як і безпосередніх виконавців теракту, що підставили Путіна й Стрєлкова, що радісно заявив про збитий Український АН-26", - вважає Геращенко.

"За останньою інформацією від нашої розвідки знайдені терористами на місці трагедії "чорні ящики" будуть сьогодні передані на одному із КПП Луганської області своїм кураторам із ФСБ", - додав він.

"Це буде ще одним доказом грубого порушення Путіним міжнародних правил розслідування авіакатастроф. Але ж йому після катастрофи польського президентського літака не вперше", - додав Геращенко.

У той же час помічник губернатора Донецької області Сергія Тарути – Костянтин Батозський повідомляє, що знайдені вже тіла 153 людей.

"ДНР організували на місці трагедії 3 поста. Уночі заборонили працювати рятувальникам. Площа катастрофи – 25 квадратних кілометрів. На сьогоднішній день досліджено 7. Штаби створені з боку сіл Розсипного й Грабово. Пошуки ускладнені тим, що уламки й тіла впали в Грабовськое водосховище", - додав він.

Батозський також відзначає, що за інформацією з місця бойовики мають намір вивозити тіла в Росію. "За непідтвердженою поки інформаціэю вони вже евакуювали з місця катастрофи чорні ящики", - написав він.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування