Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов закликає світ допомогти Україні зброєю і технікою

П'ятниця, 18 липня 2014, 18:17

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов закликав міжнародну спільноту допомогти Україні в боротьбі з тероризмом сучасною зброєю та технікою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Страшна трагедія відбулась із загибеллю ні в чому не винних людей, які мріяли про спокійний відпочинок, а знайшли його в українській землі через безумство російських терористів. Але цього можна було і не допустити", - зазначає Турчинов.

На думку спікера ВР, "завдяки намаганням деяких західних політиків, домовитись з Путіним, сприяючи "умиротворенню агресора", Росія нахабніла дедалі більше, посилюючі військові дії проти України та щоразу використовуючи більш потужні протиповітряні ракетні системи, які вже можуть вражати цілі на висоті 10 тисяч метрів і більше.

Політик нагадав, що як тільки розпочалась російська агресія, він не раз звертався до міжнародної спільноти та керівників провідних країн з проханням надати Україні сучасну зброю.

"Сучасні засоби виявлення військових цілей та надточна зброя могли б знищити пускові установки терористів та їх російських кураторів у лічені дні. Вони могли б допомогти попередити падіння "Боінга", а також врятувати життя багатьох українців", - зазначив Турчинов.

"Ми звертаємось до всього цивілізованого світу: прийшов час не тільки співчувати українцям, а допомагати нам у військово-технічному плані!", - закликав він

"Звичайно, ми дякуємо за підтримку, за всі співчуття та економічні санкції, але вже прийшов час поставити крапку агресії. Прийшов час всьому цивілізованому світу об‘єднатись з Україною і допомогти знищити терористів, де б вони не були, розпочавши постачання нам сучасної зброї та військової техніки", - наголосив Турчинов, зазначивши, що міжнародний тероризм не має меж, кордонів чи національності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування