В авіакатастрофі "Боїнга-777" загинула родичка прем'єра Малайзії

Субота, 19 липня 2014, 13:14

В авіакатастрофі Боїнга-777 "Malaysia Airlines" на Донеччині загинула спільна родичка прем'єр-міністра Малайзії Наджіба Разака та глави малазійського оборонного відомства Хишамуддина Хусейна  - 83-річна Сіті Аміра.

Про це повідомив Хусейн у коментарі журналістам, пише "Інтерфакс-Україна".

"Моя бабуся (нерідна)  була на цьому літаку. Я думаю, що ми всі збентежені, але що я можу зробити? Злість нічого не виправить", - сказав  Хусейн, який доводиться двоюрідним братом Разаку.

83-річна Сіті Аміра, що загинула в авіакатастрофі, також була нерідною бабусею для прем'єра Разака. Індонезійка за походженням, вона була заміжня за дідом обох міністрів, що помер у 1990 році.

Родичка Хусейна і Разака летіла з Амстердама до Джок'якарти (Індонезія), маючи намір зробити пересадку в Куала-Лумпурі.

Про загибель Аміри повідомила в п'ятницю місцева газета "Стар".

Як відомо, 17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки "Бук" терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

Розвідка США дійшла висновку, що Boeing 777 "Малазійських авіаліній",швидше за все, збили проросійські сепаратисти

19 липня стало відомо, що озброєні бойовики, погрожуючи фізичною розправою, змусили рятувальників завантажити тіла 34 загиблих на свій автомобіль з метою доставки тіл до  Донецька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування