Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Чорні скриньки" з Боїнга у Горлівці, їх планують відправити до РФ – джерело

Субота, 19 липня 2014, 21:13

"Чорні ящики" з Боїнга-777, збитого бойовиками в Донецькій області, знаходяться на даний момент в Горлівці, яка контролюється угрупуванням під командуванням Ігоря Безлєра (Бєса).

Про це повідомив луганський громадський активіст Дмитро Снєгирьов, пише 0642.

За його словами, надалі "чорні скриньки" мають намір переправити на територію Росії, де на них вже чекають офіцери ФСБ.

"Переправляти будуть по коридору через Суходольськ і Ізварине. Також бойовики створюють другий, відволікаючий, коридор", - повідомив Снєгірьов.

За його словами, якщо "скриньки" потраплять на територію Росії, можна сміливо стверджувати, що інформація бортових самописців буде сфальсифікована.

Як відомо, 17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки "Бук" терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

Повідомлялося, що представники терористичної "ДНР" не пускають інспекторів ОБСЄ до уламків літака у селі Грабове на Донеччині.

"Спочатку інспекторів зупинили на блокпосту і не дозволили їхати машиною, після чого представники ОБСЄ пішли до місця падіння пішки. Інспекторам дозволили пройти половину шляху, але до основної частини уламків не допустили", - йшлося у повідомленні.

Разом з тим, за даними РНБО,  "чорні скриньки"  з Боїнга-777 не перебувають в офіційних підрозділах української влади. 

"Чи є вони зараз у терористів - у нас також немає інформації. "За інформацією експертів, якщо терористи заволодіють "чорними скриньками", у них буде можливість спотворити записану ними інформацію", - повідомили в РНБО. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування