Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков розповів Лаврову, про що варто поговорити на чотиристоронній зустрічі

Субота, 19 липня 2014, 22:05

Предмет можливих чотиристоронніх переговорів за участю України, РФ, ЄС і США тільки один - про те, як Росія перестане засилати в Україну бойовиків і зброю і перестане збивати літаки і підтримувати тероризм.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.

"Дожили - Лавров-"миротворець" радить: "Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що для врегулювання ситуації на Донбасі влада України не має виставляти терористам ультиматуми, а навпаки має почати з ними "прямі переговори" .... Які до біса прямі переговори з терористами!? З Лавровим і то вже треба думати чи говорити .. Тільки формат чотирьох - Україна, США, Євросоюз і Росія ", - заявив він.

За словами Авакова, предмет переговорів - тільки один "про те, як Росія перестане заслати до нас бойовиків і зброю. Про те, як перестане збивати літаки і підтримувати тероризм. Про те, як перестане напихати мінами нашу землю, і підривати мости. Про те , як забере своїх військових з країни".

"З ким вести "прямі" переговори? З тими, хто видає себе за "бунтівний український народ" - фсбшниками-грушниками громадянами РФ Гіркіним і Борадаєм? Може з ростовським автозаправником-двоєженцем Моторолою, який назвав себе "народним мером", може з громадянином РФ Безлером-Бєсом, який збиває цивільні літаки?!", - зазначив Аваков.

"А може просто піти їм до е*єні матері, а ми тут самі розберемося?! І  буде все славно і добре, без всієї цієї наволочі - так, як в Слов'янську зараз. Про це я думаю і коштує реально поговорити на чотиристоронньої зустрічі . Ні про що інше!", - додав він.

При цьому Аваков додав - "Вважаю, в контексті переговорів з російським світом, сбивающим цивільні літаки, яскраві ідіоми" великого і могутнього "- виправданою формою дохідливого викладу думок".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...