Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На місці авіакатастрофи знайшли тіла 251 жертви. Спецпотяг охороняє "Оплот"

Неділя, 20 липня 2014, 20:46

У Донецькій області на місці авіакатастрофи авіалайнера малайзійських авіаліній "Боїнг-777" знайдено тіла 251 жертви трагедії. 

Як повідомляє кореспонеднт УП з посиланням на представників МНС, тіла жертв катастрофи й далі вивозять - наразі, МНСники.  Бойовиків на місці події немає. 

Разом з тим у Торезі, де у спецвагони вдень 20 липня завантажили 192 тіла та планували їх відправлення для проведення експертизи, рефрижератори взято під охорону "Оплотом". 

В  ДНР заявили, що тіла 247 загиблих вивезені у Торез. 

Експерти з Малайзії, за даними ДНР, досі не прибули у Донецьк.

Як відомо, раніше речник місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків повідомив, що  на найближчій залізничній станції до місця трагедії (м.Торез)  експерти помітили  три рефрижератори, в яких нібито зберігається частина тіл загиблих, однак точну кількість тіл у них порахувати неможливо.

Також терористи підігнали на станцію потяг радянського зразка, на якому планують транспортувати тіла на територію, підконтрольну Україні, можливо до Харкова. 

Пізніше віце-прем'єр Володимир Гройсман заявив, що представники української сторони ведуть переговори про відправку потягу з тілами 192 жертв авіакатастрофи на територію України, контрольовану владою.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування