Нідерланди допоможуть покарати винних у падінні "Боїнга" - Порошенко

Понеділок, 21 липня 2014, 15:03

Президент Петро Порошенко відвідав посольства Нідерландів та Малайзії у Києві, де поклав квіти та залишив запис у книзі скорботи із співчуттям рідним та близьким загиблих.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Українці повністю поділяють біль і смуток Вашого народу. Хочу запевнити, що для забезпечення всебічного розслідування причин цієї трагедії в Україні здійснюються всі необхідні заходи", - написав він у книгах скорботи.

Порошенко повідомив, що доручив віце-прем’єр-міністру Володимиру Гройсману та міністру закордонних справ Павлу Клімкіну забезпечити проведення слідчих дій обставин трагедії під керівництвом ІCАО і здійснити все необхідне для негайного повернення тіл загиблих рідним та близьким для поховання.

Президент наголосив, що Україна й Нідерланди домовились координувати дії не лише в розслідуванні трагедії, але й у притягненні всіх винних у злочині до відповідальності.

"Ми отримали запевнення, що Нідерланди нададуть максимальне сприяння діяльності слідчої комісії", - сказав Порошенко.

Президент і посол Нідерландів в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та схилили коліна.

У посольстві Малайзії Порошенка зустрічали міністр закордонних справ Малайзії Аніфа Амін, міністр транспорту цієї країни Ліоу Тіонг Лай і посол Малайзії Чуа Тіонг Бан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News