В УДАРі припускають, що Яценюк "свідомо спровокував конфлікт"

П'ятниця, 25 липня 2014, 10:15

УДАР не підтримав у четвер урядові зміни до бюджету через те, що його пропозиції не були враховані, а пропозиції Кабінету міністрів цю політсилу не влаштовували.

Про це йдеться у дописі депутата від УДАРу Павла Розенка у Facebook.

"Щодо бюджетних ініціатив уряду. Ми вимагали змін до бюджету щодо посилення фінансування армії. Це наша позиція. Але уряд не знайшов жодних кращих варіантів, ніж відправити на два місяці всіх бюджетників (вчителів, лікарів, працівників культури, науки та ін) в безоплатні відпустки та відмовитись від індексації пенсій", - зазначає Розенко.

"Такий підхід був розкритикований не лише УДАРом, а й "Батьківщиною", - зазначив він і нагадав, що депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський у своєму виступі "розгромив урядовий законопроект і закликав уряд подати у відставку".

"УДАР був більш конструктивним і подав свої конкретні пропозиції щодо джерел фінансування армії. На жаль, уряд нас не почув", - заявив Розенко.

"У мене особисто склалося враження, що уряд свідомо йшов на провокування цього конфлікту вчора, щоби з пафосом та істерикою піти у відставку", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News