Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У п'ятницю в Києві та області "замінували" сім об'єктів

П'ятниця, 25 липня 2014, 14:54

25 липня на спецлінію "102" протягом 15 хвилин надійшло шість анонімних повідомлень про замінування різних об’єктів в місті Києві, у тому числі "5 каналу".

Про це повідомляє прес-служба київської міліції.

"Наразі перевірка таких повідомлень проводиться спеціалістами та працівниками Печерського, Подільського та Голосіївського районних управлінь міліції, а також лінійного управління в метрополітені. Одне з повідомлень передано для перевірки до транспортної міліції", — сказано у повідомленні.

На місце виїхали спеціалісти вибухо-технічних служб, кінологи та працівники МНС.

Правоохоронці заявили, що роблять все можливе для виявлення причетних до таких повідомлень і нагадали, що їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Крім того, у Київському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій "Українській правді" підтвердили й інформацію про сьоме схоже повідомлення — цього разу "замінованою" виявилася лікарня в місті Ірпінь Київської області.

Згідно з повідомленням очевидця, який звернувся до редакції, мова йде про військовий госпіталь, у якому, крім інших, лікуються учасники АТО. За його словами, персонал та хворих вивели на вулицю.

Як відомо, сьогодні повідомлялося про "мінування" "5 каналу" та станції метро "Вокзальна" в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування