Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську за добу постраждало 5 мирних жителів. Загиблих немає

Неділя, 27 липня 2014, 10:48

До антикризового центру Луганська за минулу добу надійшло 1773 звернень громадян.

Про це йдеться в повідомленні Луганської міськради.

Згідно з повідомленням, всього за минулу добу було здійснено 85 виїздів швидкої допомоги, з них за фактом вогнепальних поранень і травм, отриманих в результаті збройних зіткнень постраждали 5 мирних жителів, загиблих немає.

Під артилерійський обстріл потрапили 4 території міста. Всього за добу було виявлено 3 осередки загорянь в Луганську, за 2 дні було пошкоджено 38 об'єктів.

Внаслідок артилерійського обстрілу і влучень снарядів зруйновані безліч будинків, у тому числі, дитячий сад і дитяча лікарня, пошкоджено декілька газопроводів.

Крім того, піротехнічна група ГУ ДСНС України в Луганській області продовжує обстежувати територію міста і проводити роботу з знешкодження виявлених боєприпасів.

За минулу добу на території обласного центру було виявлено 12 снарядів. Також надійшла інформація про нові виявлені боєприпаси.

В результаті обстрілу території міста мали місце аварії і пошкодження в системах життєзабезпечення. Так, від електропостачання було відключено понад 30 тисяч абонентів у всіх районах Луганська.

Без газопостачання залишилося більше 4 тисяч жителів Луганська.

Комунальні та аварійні служби продовжують працювати в посиленому режимі, відновлюючи пошкодження комунікацій і відновлюючи подачу світла, води і газу абонентам, - запевнили в міськраді.

Роботу фахівців ускладнюють обстріли міста, через які не завжди вдається оперативно добиратися до місць аварійного відключення і пошкодження для проведення відновлювальних робіт.

Джерело відео - Славянск ТВ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...