Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗСУ: Усі кораблі, які залишилися в Криму, будуть повернуті

Неділя, 27 липня 2014, 18:34

Робота щодо повернення захоплених у Криму російськими військовослужбовцями у березні поточного року кораблів і суден Військово-Морських Сил Збройних ведеться і усі кораблі будуть повернуті.

Про це на борту фрегата ВМС ЗС України "Гетьман Сагайдачний" під час заходів з нагоди Дня флоту України 27 липня заявив заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Юрій Думанський, повідомляє Уніан.

За його словами, робота щодо повернення кораблів продовжується.

"Ця робота ведеться, усі кораблі, які залишилися в Криму, будуть повернуті", - сказав він.

Водночас, як повідомляє онлайн-газета "Новый Севастополь", командувач Чорноморського флоту Російської Федерації адмірал Олександр Вітко заявив, що передача військової техніки, залишеної українськими Збройними Силами в Криму і Севастополі, призупинена за мотивами того, що ця техніка є начебто недосконалою і начебто використовується проти власного (українського) народу.

"Нам, дійсно, ця техніка не потрібна, бо вона морально застаріла. Але ми призупинили передачу цієї техніки, тому що, на жаль, вона використовується у бойових діях проти власного тнароду. Оскільки вона недосконала, це призводить до багато численних жертв. І ми в даний момент цю передачу призупинили", - сказав Вітко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування