Бої на аеродромі Луганська тривають, із Росії продовжують стріляти

Вівторок, 29 липня 2014, 10:30

Українські десантники проводили рейдові дії в напрямку населених пунктів Рідкодуб, Логвіно, Шахтарськ, Тернове, Савур-Могила.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

За даними "Новостей Донбасса", основні сили терористів іще в Шахтарську. "Їхній штаб у кінотеатрі на площі Кірова вцілів, танк і бронетехніка стоять біля виконкому", - повідомляє видання у вівторок вранці у Твіттері.

"В зоні проведення активної фази АТО маргінали продовжують чинити опір та обстрілюють позиції наших підрозділів з мінометів, реактивних систем залпового вогню, та 155-мм гармат, вогневі позиції яких розміщені в містах Сніжному, Шахтерську та Торезі", - сказано в повідомленні прес-центру АТО.

"Керівництво окупантів" у Свердловську (Луганщина) здійснює "заходи щодо підготовки колон військової техніки з метою підсилення бойовиків у напрямку населеного пункту Ровеньки Луганської області та населеного пункту Сніжне Донецької області", підтверджує прес-центр АТО.

Водночас, бойовики продовжують обстрілювати аеропорт Луганськ із установок "Град" та мінометів, а також захоплювати адміністративні будівлі.

О 00:35 у ніч на вівторок бойовики обстріляли з БМ-21 "Град" блокпост піхотинців, а продовжили атаку мінометними обстрілами. Втрат немає.

О 20:50 у понеділок бойовики обстріляли з артилерії блокпост поблизу Дякове, "з боку Російської Федерації". Втрат немає.

О 22:00-22:20 тривав мінометний обстріл позицій Збройних сил України в районі Червонопартизанська. "Втрати уточнюються", - зазначає прес-центр АТО.

О 05:20 ранку вівторка обстріляли з "Града" блокпост із боку Придорожного. Втрат немає.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування