Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада відмовилася звільнити Мусія

Четвер, 31 липня 2014, 16:32

Верховна рада у четвер відмовилася підтримати звільнення Олега Мусія з посади міністра охорони здоров’я.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

"31 липня 2014 року Верховна рада не підтримала проект постанови "Про звільнення Мусія Олега Степановича від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України", — сказано у повідомленні.

У прес-службі уточнили, що на розгляді документу наполіг депутат від "Батьківщини" Антон Дирів, який вніс його "з голосу".

"При цьому були порушені всі регламентні процедури – проект постанови розглядався без висновку профільного комітету, міністру не було надано слово для виступу", — йдеться у повідомленні.

На думку Мусія, це була спроба корупціонерів, яким він перекриває можливість розкрадати державні кошти, розправитись з ним руками парламенту.

Проект постанови про звільнення Мусія був зареєстрований ще 11 квітня. У пояснювальній записці йшлося про те, що міністр не впроваджує реформи, не руйнує корупційні схеми і не створює умов для власного виробництва ліків в Україні. Також автори постанови підозрювали Мусія у рейдерстві.

Авторами документу виступали позафракційний депутат Анжеліка Лабунська і представник фракції "Батьківщина" Роман Стаднійчук.

Як відомо, частина засідання Верховної ради у четвер пройшла у закритому режимі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування