Укрзалізниця змінила маршрути деяких потягів. На Донбасі не працюють вокзали

Неділя, 10 серпня 2014, 16:49

У зв’язку з пошкодженням інфраструктури та з метою забезпечення безпеки руху змінено маршрут прямування поїздів східного напрямку.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

Зокрема, поїзд № 341 Ясинувата – Сімферополь відправляється із Донецька та курсує зміненим маршрутом через ділянку Ясинувата – Костянтинівка – Слов'янськ – Лозова.

Поїзд №84 Маріуполь – Київ для мешканців Донецька відправляється із Донецька по своєму маршруту.

Для мешканців Маріуполя і Волновахи призначено окремий поїзд, який прямуватиме до Києва через Волноваху, Камиш-Зорю та Запоріжжя.

З метою забезпечення безпеки залізничники вимушені в оперативному порядку коригувати графік руху поїздів, а іноді й маршрут їх прямування, що призводить до затримки поїздів, як з відправлення, так і з прибуття, зазначили у відомстві.

Пасажирам порадили при плануванні поїздки звертатися за уточненням інформації в залізничні каси і довідкові служби вокзалів, а також слідкувати за оголошеннями на вокзалах та станціях.

Разом з тим на офіційному сайті міськради Донецька повідомили, що  залізничні вокзали станцій Микитівка, Горлівка та Дебальцеве тимчасово закриті для обслуговування пасажирів з метою збереження життя працівників залізниці. повідомляє 

Електрички Донецької залізниці курсують на ділянках в Донецькій області: Авдіївка-Красноармійськ-Чаплине, Ясинувата-Костянтинівка-Слов'янськ-Красний Лиман; в Луганській області — Родакове-Луганськ, Сентянівка-Родакове, Комунарськ-Родакове.

З 10 серпня поїзда № 69 Маріуполь-Донецьк-Львів і №78 Маріуполь-Москва відправляються зі станції Донецьк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування