Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Раду приїхав Автомайдан

Вівторок, 12 серпня 2014, 13:15

Протестувальники під Верховною Радою активізувалися внаслідок невизначеності депутатів щодо ухвалення законів про люстрацію.

Станом на 13.00 під будівлю ВР приїхав Автомайдан, який припаркував машини на подвір'ї ВР.

 Фото Оксани Денисової/УП

Водії машин безперервно сигналять. В той же час кілька сотень людей, які протестували від самого ранку зробили спробу наблизитися до будівлі парламенту, підхід до якої їм перекрили кілька додаткових загонів міліції та батальйон "Київ-1".

 Фото Оксани Денисової/УП

Обурені люди вигукують "ганьба", настрій набагато агресивніший ніж зранку.

Автомайдан Київ зазначив, що приїхав під Верховну Раду, щоб нагадати депутатам, що "по них уже відкриті кримінальні справи і громадськість не допустіть зливу цього процесу".

Ми запустили правовий механізм притягнення до відповідальності авторів репресивних законів Володимира Олійника та заступника голови Верховної Ради України Ігоря Калетника, які організували голосування за закони "16 січня", - зазначають активісти".

Було подано 235 заяв по кожному нардепу, який голосував за вищевказані закони, заяви були долучені до кримінальної справи по Олійнику-Калетнику, додають вони.

Також була подана заява про організоване злочинне угруповування Віктора Януковича, де викладено факти щодо чиновників вищого рангу і злочинних організацій, зокрема, про змову великої групи осіб з метою узурпації влади і заволодіння Україною як власністю.

Заяву було внесено до ЄРДР і розпочато кримінальне розслідування вищевказаних фактів.
Це лише перші кроки, зроблені для покарання винних в злочинах проти України та для проведення люстрації, - зазначають автомайданівці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування