Під Іловайськом діють російські диверсанти - Семенченко

Вівторок, 12 серпня 2014, 15:14

В районі Іловайська, де в понеділок в ході бойової операції загинули бійці батальйону "Донбас", діє група російських диверсантів.

Про це у своєму Facebook пише командир батальйону Семен Семенченко.

"По почерку і тактиці-військовий спецназ. Трохи пізніше ідентифікували як окрему роту спецназу ГРУ ГШ РФ. Номер поки уточнюємо. Це новий чинник і тепер будемо його враховувати", - написав він.

Семенченко також розповів про сам бій:

"При вході в місто група офіцерів і гвардійців у складі 15 осіб вирушила назад по дорозі у напрямку до вихідних позицій. В районі моста ними були помічені дроти. При візуальному огляді виявлено мінування мосту. Там же опинилися і автори. Група потрапила під снайперський вогонь (причому відстань і калібр куль вказує на гвинтівки від 30.000 доларів і вище). Потім додали з великокаліберних кулеметів. У підсумку диверсанти були відкинуті", - пише командир.

"Ми втратили наших товаришів - позивний Монгол (підполковник, мій заступник), Немо (полковник нацгвардії) і Комуніст (стрілок). Диверсанти втратили чотирьох бійців", - додає він.

"В результаті ми опинилися в місті, з диверсійними групами в тилу і, на жаль припинився рух суміжників. Шахтарськ вийшов з бою через дві години після початку, Азов нарвався на укріпрайон на підході до міста і, не маючи бронетехніки, зазнавши втрат, також відійшов. В цих умовах, не маючи можливості брати місто силами однієї роти Донбас повернувся на вихідні позиції", - пояснив Семенченко.

"У найближчий час ми з товаришами обов'язково повернемося і продовжимо", - додає він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування